Reparatii televizoare Arad

Reparatii Televizoare Arad

Firma Electronic PartenerĀ este specializata in reparatii televizoare color cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu in Arad.

Reparatia televizoarelor se face exclusiv in service-ul firmei deoarece aici exista toate conditiile necesare unei interventii de calitate, cu toate aparatele, sculele si mai ales piesele de schimb necesare la indemana.

Reparatiile televizoarelor se fac eficient si repede, in cele mai multe cazuri in aceasi zi, exceptie fac cazurile cand reparatia TV-ului necesita componente ce trebuiesc comandate la furnizori.

De cele mai multe ori reparatia televizorului este mai eficienta decat achizitionarea unui televizor nou, mai ales daca este unul de generatie noua, asa ca nu ezitati sa ne contactati.

Constatarea defectului in cazurile in care acesta este evident se face gratuit si veti primi si o estimare a costurilor de reparatie, iar cazul in care consideram ca televizorul nu merita a fi reparat veti fi informat de acest lucru. Preturile practicate pentru reparatii tv sunt avantajoase si vi se vor comunica intodeauna inainte de interventie.

Reparam orice tip de televizor, de la generatiile mai vechi pana la ultimele modele de televizoare LED, LCD, Plasma. De asemenea reparam si monitoare de calculator si alte electronice.

  • Reparatii televizoare LCD
  • Reparatii televizoare LED
  • Reparatii televizoare Plasma
  • Reparatii televizoare clasice
  • Reparatii monitoare
  • Reparatii electronice
  • Reparatii cuptoare cu microunde

Cateva din marcile TV pentru care oferim servicii de reparatie:
Reparatii TV Aiwa, Akay, Allview, Albatros, Beko, Blaupunkt, Bluesky, Clayton, Cinex, Daewoo, Eboda, Eurocolor, Eurosky, Eurovision, Funai, Goldstar, Grundig, Hermes, Hitachi, Hyundai, Jvc, Lg, Loewe, Maxwell, Megavision, Miria, Nec, Nei, Orion, Panasonic, Philips, Pioneer, Platinum, Provision, Royal, Saba, Samsung, Sanyo, Schneider, Sharp, Siemens, Sony, Supra, Tauras, Tec, Telefunken, Teletech, Thomas, Thomson, Toshiba, Vestel, Watson, Windsor